top of page
20181120_UWV_Eventpixels.nl-161.jpg

The Leadership Club

‘ Ik mis iemand om mee te sparren buiten mijn organisatie, ik heb behoefte aan inspiratie en het vergroten van mijn netwerk, een structurele stok achter deur voor mezelf en mijn persoonlijke groei ‘

Een greep uit onze gesprekken met young professionals die leiding geven. Zo is onze droom ontstaan: het creëren van een veilige en inspirerende plek voor leidinggevenden. Leiders die geloven dat duurzaam succes, consistentie vereist en niet bestaat uit een quick-fix. Een plek creëren voor leiders die willen blijven groeien, op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, contacten en in skills die van pas komen in hun carrière en privéleven. Kom in contact met andere leiders bij wie je je ideeën kan toetsen, die je struggles begrijpen, je een veilig klankbord bieden en je volop uitdagen.
   

" If you can connect people, you can create

The Future"

- Scott Heiferman

20181120_UWV_Event.25.jpg

Like Minded Netwerk

Jij bent het gemiddelde van de mensen waar jij jezelf mee omringd. Dus kies verstandig! Bij Young Leadership Club leg je contacten met mensen die je anders nooit zou ontmoeten, maar die je persoonlijke ontwikkeling rechtstreeks ten goede komen. We helpen elkaars vragen te beantwoorden en delen onze kennis. Elkaar vooruithelpen, dat is ons streven. 

Image by Ashkan Forouzani

Persoonlijke Groei

Binnen de Young Leadership Club reiken we handvatten aan waarmee je meteen aan de slag kunt. Van interactieve talks tot inhoudelijke sessies en ervaringen om nooit te vergeten. Laat je inspireren door innovaties en ontwikkelingen, en neem een kijkje bij andere organisaties, om te leren van hun ervaring.

cosmin-serban-2fn_pxLMS9g-unsplash.jpg

Avontuurlijk en veilig

De club is een plek waar je je ideeën, ambitie en visie in alle openheid kunt delen. Maar ook waar je je ideeën kunt toetsen en vragen kunt stellen. Bij alles wat je doet neem je een open en nieuwsgierige houding aan zodat je geïnspireerd en gemotiveerd wordt om het beste uit jezelf en je carrière te halen.

Wat krijg je als member? 

 • Gedurende een jaar lang toegang tot 2 exclusieve events:

  JUNI 2024 || EVENT Vergeet te druk zijn - meer ruimte en focus
  NOVEMBER 2024 || EVENT
   Prikkel al je zintuigen & plan je strategie

  Onze events variëren van inhoudelijke talks met gastsprekers, panel discussies met experts, inspirerende activiteiten, gecombineerd met een netwerkgelegenheid om gedachtes en ideeën uit te wisselen.
   

 • Mastermind: een keer per kwartaal je uitdagingen, ideeën of doelen toetsen in een select gezelschap met andere leiders, die elkaar aanzetten tot actie. Groepen worden gevormd op basis van inschrijving.
   

 • Een keer per jaar op werkbezoek bij een organisatie om je te inspireren en van elkaar te leren: MAART 2024 || ASML waar de toekomst van technologie wordt geschreven.
   

 • We weten allemaal hoe het is om in die lage energie terecht te komen, waar productiviteit en doorzettingsvermogen afneemt – maar dat laten we niet gebeuren. Daarom ontvang je een keer per week, rechtstreeks op je telefoon, nudges en motivatieberichten om te groeien in je leiderschap.  
   

 • Besloten groep om kennis en ideeën uit te wisselen en je netwerk uit te breiden.
   

 • 20% korting op alle Young Leadership Club trainingen en workshops.

  MAART 2024 || WORKSHOP Resilient Leadership - groei boven comfort ijsbad ervaring

   

Een totale investering van €497,- ex btw per jaar. 

Ik heb interesse

FAQ

20181120_UWV_Eventpixels.nl-161.jpg

Voor wie is het membership geschikt?

Voor young professionals die bezig zijn aan hun 1ste of 2de leidinggevende functie. En die willen blijven groeien, op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, contacten en in vaardigheden die van pas komen in hun carrière en privéleven.   

Image by Andre Hunter

Wanneer kan ik
lid worden?

Fantastisch dat je interesse hebt! Klik hier om je aan te melden. We nemen altijd vooraf contact met je op voor een kennismakingsgesprek omdat we het erg belangrijk vinden dat we een divers ledenbestand hebben.

Image by Vadim Bogulov

Ik heb een andere vraag over de club

Voor alle overige vragen, klik dan hier, om contact met ons op te nemen.

bottom of page