top of page

 Hack Your Leadership Habits 

MASTERCLASS

Het is maandag! Je hebt je voorgenomen om deze week meer tijd te maken voor je team. Je wilt één op één gesprekken inplannen. Want het is alweer een tijd geleden en je weet hoe belangrijk deze gesprekken zijn.
 

Maar plotseling is het weer vrijdag. Wederom was je to-do lijst en de waan van de dag in de lead! Als gevolg daarvan ben je weer niet toegekomen aan het echte gesprek met je teamleden. Hoe kan het dat dit telkens weer gebeurd? 

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Albert Einstein

43% van ons dagelijks gedrag is een gewoonte. Zo ook jouw gedrag als leider. Echter sta je er niet dagelijks bij stil. Want als we je nu zouden vragen: pak een pen en een vel papier en schrijf je al je leiderschap gewoontes op. Zou je dan tot 43% komen? Waarschijnlijk niet. We beseffen namelijk slechts zelden dat we vanuit een gewoonte handelen. En dat terwijl succes ontstaat door alle kleine stapjes, die we dagelijks zetten.

Image by Lala Azizli

 Wil jij ook ...

 • Weten wat onproductieve vergaderingen, micromanagement en uitstelgedrag te maken hebben met je dagelijkse gewoontes?
   

 • Weten waarom het stellen van doelen op de lange termijn niet het gewenste effect heeft en wat wel werkt?
   

 • Moeitelozer werk gedaan krijgen, zonder jezelf te verliezen in de waan van de dag.

In deze masterclass nemen we je mee op een reis door je gewoontes. Zo zie je welke invloed je gewoontes hebben en of deze bijdragen aan de persoon en de leider die je wilt zijn. 

 

We gaan in op drie belangrijke vragen:
 

 • Hoe word je bewuster van wat zich dagelijks allemaal op de automatische piloot afspeelt?
   

 • In hoeverre ondersteunen jouw huidige gewoontes je in wat je wilt bereiken en de impact die je wilt maken als leider?
   

 • En: hoe kun je jouw gewoontes als leider voor je laten werken? Hoe kun je ze slim inzetten om de leider te worden die je wilt zijn?

Voor wie is deze masterclass?

Je bent leidinggevende en maakt deel uit van een managementteam. Je bent nieuwsgierig naar je eigen en gezamenlijk ingesleten gewoontes.

Je geeft leiding aan een groep managers en bent op zoek naar een masterclass voor je managementteam om jullie gezamenlijke ingesleten gewoontes onder te loep te nemen.

Je bent een HR professional of eventmanager en bent op zoek naar een masterclass voor de leidinggevenden binnen je organisatie, in het kader van persoonlijke ontwikkeling. 

Deze masterclass is volledig ingericht op het koppelen van (neuro)wetenschappelijke inzichten aan de praktijk. Aan het einde van de masterclass ben je tot verrassende inzichten gekomen en ben je gemotiveerd om concrete stappen te zetten.

 

De masterclass heeft een duur van circa 90 minuten. De investering voor deze masterclass, inclusief werkboeken en naslagwerk, is €1250,- (excl. btw). Gezien het interactieve karakter geschikt voor groepen tussen de 10 en 25 personen. De mogelijkheden voor grotere groepen kunnen we samen bespreken. Neem hiervoor contact met ons op.

bottom of page